Moderne accountants en ondernemers werken samen met Yuki. 

Maar helaas gaat het niet vanzelf. Je zult tijd moeten investeren om optimaal gebruik te maken van Yuki. Om de tijd te beperken kunnen wij je helpen.

Opstartbegeleiding

Yuki Boekhouden is een nieuwe manier van boekhouden. Het document staat centraal en de boekingen worden intuïtiever gedaan, dan de tradionele journaalpost, die iedereen kent. Daarbij is het ook van belang om de ondernemer erbij te betrekken, omdat Yuki ook een communicatiemidddel is met je klanten. Dit alles moet leiden tot een gelijkmatiger en efficiëntere verwerking van de financiële documenten en de ondernemer heeft up-to-date cijfers.

In de praktijk blijkt dat het implementeren van Yuki toch meer tijd kost. Dit heeft natuurlijk te maken dat het nieuw is, maar vooral de verwachting dat alles vanzelf gaat. Door training en begeleiding kan ik het proces versnellen, waardoor er sneller resultaat wordt geboekt en de medewerkers Yuki zich sneller eigen maken.

Analyse

Ervaring leert dat ook voor de accounts- en administratiekantoren, die Yuki al een tijd gebruiken, er winst te behalen valt. Door een analyse te maken van de verwerking kunnen aandachtspunten naar voren komen, die  tot een hogere efficiencygraad zal leiden.

Jaarwerk

Wij kunnen je ondersteunen in de piektijden. 

Meest recente nieuwsartikelen

Geen nieuwsberichten gevonden