Even voorstellen: Paul de Wilde

Nog altijd jong van geest en sportief, maar verpakt in een iets ouder jasje. Vader van 3 zonen (31-28-27) en wonend in de stad van de kruikenzeikers, Tilburg. Wil je mij ontmoeten op zondag, kom dan naar Golfpark De Haenen in Teteringen-Breda. In de ochtend begeleid ik de jeugd bij de golflessen, met name de warming-up oefeningen. Daarna ga ik zelf trainen en spelen. Mijn handicap is 19,7.

Op dinsdag en donderdag kun je mij vinden op de squashbaan. Samen met mijn squashpartner en vriend Kris speel ik 1,5 uur om daarna even gezellig bij te kletsen en bij te komen van de inspanningen.

Na de H.E.A.O. moest ik nog eerst in militaire dienst (sergeant-administrateur) en daarna ben ik gaan werken bij een regionaal accountantskantoor. Tegelijkertijd ben ik begonnen met de accountancy-studie (in de avonduren) en heb deze afgerond in 1988. 

Van 1982 tot 1986 heb ik gewerkt bij de Accountantsdienst van het ministerie van Economische zaken en was belast met de controles inzake de toekenning van regionale investeringspremies. Na het accountantskantoor en overheid wilde ik proeven hoe het was om in het bedrijfsleven te werken. Na een kort avontuur bij een start-up bedrijf Push (bekend van de braces) ben ik begonnen bij Medtronic. Ik ben hier 14 jaar werkzaam geweest in diverse functies, zoals manager consolidatie, controller en IT-manager. Één van de leukste ervaringen was als project manager om een standaard financieel pakket inclusief een standaard rapportage bij de Europese vestigingen te implementeren.

Toen kwam er iets nieuws en compleet anders op mijn pad, manager van Golfpark De Haenen. Naast de financiële aspecten kwamen hier ook andere zaken om de hoek kijken, zoals verkoop-marketing, horeca, greenkeeping en het zijn van gastheer. 

Na deze leuke en leerzame ervaring kwam ik Yuki op mijn pad. Ik sta altijd open om nieuwe dingen te leren en Yuki was hiervoor een uitstekende gelegenheid. Na 2 jaar gedetacheerd te zijn bij Yuki, wil ik mijn ervaringen met medewerkers van accountants- en administratiekantoren delen en hun begeleiden bij de implementatie van Yuki.

Hierbij zal mijn kennis van Excel, Caseware en Visionplanner, maar vooral mijn financiële-administratieve en Yuki kennis er toe bijdragen om er voor te zorgen dat jullie Yuki snel eigen maken. 

Meest recente nieuwsartikelen

Geen nieuwsberichten gevonden

Twitter: Yuki Boekhouden

De laatste tweets over Yuki Boekhouden